Unite Slider Error: The param google_font not found in slider params.
Easy Motion Skin professional EMS

Easy Motion Skin Zakelijk

EMS training zorgt voor sneller, beter en meer resultaat bij de klant. Of het nu gaat om gewichtsverlies, krachtopbouw, bodyshaping, revalidatie of topsport. Easy Motion Skin brengt uw klant het stapje extra.

Waarom Easy Motion Skin in uw Studio?

01

Effectiever trainen

Klanten bereiken een beter trainingsresultaat in minder tijd. Goed nieuws voor klant en trainer. Resultaat is en blijft tenslotte de beste reclame.
02

Efficiënter plannen

Tijd is geld. Easy Motion Skin maakt drie EMS-trainingen per uur mogelijk. Dit betekent drie keer zoveel klanten in een uur dus en drie keer zoveel tijd om te werken aan uw zaak!
03

Train op locatie

Easy Motion Skin is draagbaar. EMS-Training op locatie of in je eigen studio. Meer mogelijkheden, meer trainingen, meer winst!

Weinig risico in een open markt

Het openen van een Easy Motion Skin Studio vereist een initiële investering met een zeer beperkt risico.
Bekijk onze casestudy's en kijk hoeveel leden u nodig heeft om uw break even te bereiken en hoe snel u uw investeringsrendement bereikt en hoe u uw inkomsten kunt verhogen met onze verschillende formules.
Neem contact met ons op via EMS innovation en ontvang een gratis gepersonaliseerde bedrijfssimulatie voor uw eigen studio.

Wij begeleiden je

Easy Motion Skin is trots op haar klantenservice. Wij staan voor je klaar met advies en hulp! Voor, tijdens en na uw aankoop. Uw succes is belangrijk voor ons.

Kies voor de best passende oplossing

Het droge EMS-systeem is hygiënischer en werkt eenvoudiger voor uzelf en uw klanten. De trainingservaring zal beter zijn.

Betrouwbaarheid. Misschien wel het belangrijkste item bij EMS-Training. Stabiliteit, degelijkheid en service. Drie zaken die belangrijk zijn voor u, uw klant en dus ook voor ons!

Kwaliteit. Zijn de Skins dik genoeg? Passen de Skins echt op ieder lichaamstype? De Duitse kwaliteit van Easy Motion Skin staat voor zich.

Vergelijk en kies!
Easy Motion Skin Studio clients

Droog, draadloos en effectief

De ultralichte MotionSkin combineert de meest geavanceerde materialen en technologieën om de EMS-trainingen beter, makkelijker en effectiever te maken. De elastische materialen die gebruikt worden, zijn licht, duurzaam, wasbaar en antibacterieel. De Skin heeft droge elektroden en vormt zich strak om het lichaam zodat alle spiergroepen optimaal getraind worden zonder daar water of nat ondergoed bij nodig is. Dit alles natuurlijk zonder verlies van efficiëntie en effectiviteit. Door de Duitse kwaliteit en degelijkheid van ons EMS-pak onderscheidt Easy Motion Skin zich van iedere andere concurrent. 
The Easy Motion Skin dry suit

De MotionSkin suit

De ultralichte MotionSkin, een hoogtechnologisch product gemaakt in Duitsland, combineert de meest geavanceerde materialen en technologieën. Het past strak en perfect bij alle lichaamstypes. De gepatenteerde droge elektroden van de MotionSkin garanderen een krachtige EMS-training die nog effectiever is dan de natte oplossing. Er zijn nu veel zwaardere trainingen mogelijk.
The Easy Motion Skin iOS app

Studio- en Clubsoftware

Speciaal voor iPad & iPhone. Touchscreen bediening maakt alle instellingen moeiteloos en snel aanpasbaar. Tal van medisch geteste EMS-trainingsprogramma's stellen u in staat individuele instellingen en trainingsprogramma's te kiezen of maken. Zo traint ieder lid zo snel mogelijk richting resultaat.
Made in Germany

Medische kwaliteit - 100% betrouwbaar

Easy Motion Skin, the only reliable dry EMS full body suit on the market

Betrouwbaarheid

Jaar na jaar ! Easy Motion Skin heeft bewezen een werkpaardoplossing te zijn in de honderden EMS-studio's wereldwijd. Dit is een belangrijk element voor gebruikers die het product nodig hebben om zonder problemen te werken.
Bekijk hoe ELECTROGYM EMS Studio Brussel werkt met Easy Motion Skin.

Duurzaamheid

In Easy Motion Skin kunnen droogpakken jarenlang dagelijks in een standaard wasmachine worden gewassen. Nanotechnologie die de verbindingen tussen elektrode en kabels beschermt, maakt dit mogelijk. Easy Motion Skin is de enige fabrikant die deze puzzel heeft opgelost. Alle andere pakken voor het hele lichaam hebben na een korte gebruiksperiode last van gebroken kabels. Bekijk de EMS-forums!

Prestaties

Elektroden moeten volledig aan de huid hechten om een ​​homogeen elektrisch signaal naar de spieren door te geven. Wanneer dit niet het geval is, kan de elektriciteit de huid verbranden. Easy Motion Skin is het enige pak op de markt dat het type medische stretchstof gebruikt dat wordt gebruikt voor verband om een ​​perfecte pasvorm te garanderen. Niets anders werkt echt. Controleer het materiaal voordat je koopt!

Onderhoudsgemak

Als dingen kapot gaan, repareren we - snel en zonder gedoe. We zijn trots op onze klantenservice in Duitsland.
Contact us

Voor prijsvragen of aanvullende informatie kunt u bellen met +32 470 21.86.11 of stuur ons een bericht

pos-easymotionskin-fr Easy Motion Skin Zakelijk

Informatie en Verkoop

EMS INNOVATION

69, rue du Châtelain
B -1050 Brussel

Tel: +32 470 21 86 11
sales@ems-innovation.be

Een verkooppunt worden

Wordt partner en help ons met het distribueren van Easy Motion Skin – het meest innovatieve EMS-systeem wereldwijd. We zijn proactief po zoek naar Fitnessclubs, PT studio's, starters en verkoopvertegenwoordigers. Neem contact met ons op voor meer informatie.