Easy Motion Skin EMS bij u thuis

Geen enkel ander systeem is zo effectief!

Easy Motion Skin Privé is een revolutionair product dat EMS-training naar een hoger niveau brengt. In het verleden werd er gewerkt met dikke kabels en elektrische pads die bevochtigd moesten worden, daarnaast kon het trainen alleen maar onder begeleiding en in een speciale studio. Vanaf nu is dat verleden tijd! Train waar en wanneer je maar wilt!
01

Het eerste echte privé EMS-systeem

Easy motion Private Skin is het eerste echte particuliere EMS-systeem op de markt. Een virtuele trainer begeleidt u, net als een persoonlijke coach, door het trainingsprogramma. Vanaf nu kan thuis trainen net zo effectief zijn als in een studio.
02

Eindelijk een draadloos EMS-systeem

Eindelijk is er een stabiel, draadloos EMS-systeem. Geen kabels meer die uw training belemmeren maar ultieme vrijheid. Met Easy Motion Skin traint u zonder enige beperking!
03

De droge revolutie

Easy Motion Skin is het meest betrouwbare droge systeem ter wereld. Doordat de pakken niet meer bevochtigd hoeven te worden bespaard u tijd en moeite. Zo licht de volledige focus op de training.
Shed weight real fast !

Afvallen snel

Shape your body without effort !

Vorm je lichaam moeiteloos

Loose weight and build strength at the same time

Verlies en spieren tegelijkertijd

INTENSIEVE GYM

AFSLANKEN

BODYBUILDING

ANTI-CELLULIET

REVALIDATIE

TERUG PIJN

POST NATAL GYM

Get fit faster !

Elektrostimulatie (EMS) zorgt voor een revolutie op het gebied van sport. Elektrostimulatie stimuleert niet alleen de 8 belangrijkste spiergroepen tegelijk, maar ook diepe spiermassa en stimuleert tegelijkertijd de stofwisseling. In combinatie met nutritionele monitoring zijn de resultaten met elektrostimulatie spectaculair. Met EMS doet elektriciteit het werk - een sessie van 20 minuten is even effectief als drie uur trainen in de sportschool. Het is wetenschappelijk bewezen.

EMS vergeleken met klassieke sportschool

Medische studies bevestigen het effect en de effectiviteit van training met het Easy Motion Skin elektrostimulatiesysteem.

18

x sneller en efficiënter

dan conventionele training
93

% % van de spieren worden gelijktijdig getraind

stressvrij op de gewrichten
33

% kracht toename

na 6 weken met slechts twee sessies van 20 minuten per week
35

% verhoogd uithoudingsvermogen

na 4-6 weken met slechts twee sessies van 20 minuten per week
3

x meer calorieverbranding

dan traditionele training

Training programmes

Image

Easy Motion Skin - top kwaliteit made in Germany

Easy Motion Skin Droog en Draadloos EMS suit

Droog en Draadloos

De ultralichte MotionSkin combineert de meest geavanceerde materialen en technologieën om de EMS-trainingen beter, makkelijker en handiger te maken. De elastische materialen die gebruikt worden, zijn licht, duurzaam, wasbaar en antibacterieel. De Skin heeft droge elektroden en vormt zich strak om het lichaam zodat alle spiergroepen optimaal getraind worden zonder daar water of nat ondergoed bij nodig is. Dit alles natuurlijk zonder verlies van efficiëntie en effectiviteit. Door de Duitse kwaliteit en degelijkheid van ons EMS-pak onderscheidt Easy Motion Skin zich van iedere andere concurrent. 
De Easy Motion Skin power box

De PowerBox

De Powerbox is de kern van Easy Motion Skin®. De powerbox linkt de software met de Skin en verzorgd zo een stabiele electrische stimulatie. De box is ontwikkeld aan de hand van de hoogste Duitse standaard. Betrouwbaarheid is gegarandeerd! 
De iOS Easy Motion Skin-app is verkrijgbaar in de appstore

De iOS app

IPad & iPhone. Touchscreen bediening maakt alle instellingen moeiteloos en snel instelbaar. Tal van medisch geteste EMS-trainingsprogramma’s stellen u in staat individuele trainingsprogramma's en instellingen te kiezen voor al uw trainingsdoelen. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van de inhoud en functies van de app. Met de upgrade-functie kunt u in de toekomst profiteren van alle nieuwe app-versies.

pos-easymotionskin-fr Easy Motion Skin Private

Informatie en Verkoop

EMS INNOVATION

69, rue du Châtelain
B -1050 Brussel

Tel: +32 470 21 86 11
sales@ems-innovation.be

Een verkooppunt worden

Wordt partner en help ons met het distribueren van Easy Motion Skin – het meest innovatieve EMS-systeem wereldwijd. We zijn proactief po zoek naar Fitnessclubs, PT studio's, starters en verkoopvertegenwoordigers. Neem contact met ons op voor meer informatie.