Professor Fritsche, Easy Motion Skin

De Wetenschap van EMS

Prof. Dr. Fritzsche, een hartchirurg en hoofdarts van het Sana Herzzentrum in Cottbus, en zijn team hebben een belangrijke rol gespeeld bij het ontwikkelen en verbeteren van de Easy Motion Skin®.

Fritzsche erkende de zwakke punten van de bestaande EMS-technologieën en ontwikkelde 's werelds eerste draadloze, intern verbonden EMS-systeem als onderdeel van een project dat wordt ondersteund door het Federale Ministerie van Wetenschap. Hij patenteerde ook de eerste droge elektrode, waardoor EMS-training mogelijk was zonder extra vocht.

Tijdens de ontwikkelingsperiode startte en begeleidde hij meer dan 2000 trainingssessies met patiënten met hartinsufficiëntie in het Herzzentrum Nordrhein-Westfalen. De ongelooflijke resultaten werden door hem en zijn team beschreven in verschillende publicaties.

De belangrijkste resultaten waren een significante toename in de absorptie van zuurstof en in de sterkte van patiënten, een toename van de cardiale ejectiefractie, een daling van de bloeddruk en bloedsuikerspiegels en (als een secundair effect) een vermindering van pijn in de onderrug.

Prof. Dr. Dirk Fritzsche en zijn team heeft samen met andere deskundigen onderzoek gedaan naar de medische effecten van EMS-training op patiënten met een breed scala aan symptomen. Zij worden beschouwd als de pioniers en uitvinders van de draadloze EMS-technologie die gebruikt wordt in de Easy Motion Skin®.

Prof. Dr. Dirk Fritzsche heeft deze medische en wetenschappelijke expertise gebruikt om 's werelds eerste draadloze EMS-trainingstool met droge elektroden te ontwikkelen: de Easy Motion Skin®. Het combineert de nieuwste technologie en medisch bewezen kennis in een totaal nieuwe dimensie.

pos-easymotionskin-fr Wetenshap

Informatie en Verkoop

EMS INNOVATION

69, rue du Châtelain
B -1050 Brussel

Tel: +32 470 21 86 11
sales@ems-innovation.be

Een verkooppunt worden

Wordt partner en help ons met het distribueren van Easy Motion Skin – het meest innovatieve EMS-systeem wereldwijd. We zijn proactief po zoek naar Fitnessclubs, PT studio's, starters en verkoopvertegenwoordigers. Neem contact met ons op voor meer informatie.